Групата на БСП за България в Столичния общински съвет поиска

...
Групата на БСП за България в Столичния общински съвет поиска
Коментари Харесай

БСП поиска работна група за най-тежките проблеми на София


Групата на " Българска социалистическа партия за България " в Столичния общински съвет изиска при започване на днешната сесия да бъде основана работна група, която да образува общи политики за решение на натрупалите се проблеми в града.

Най-тежките са свързани с " Топлофикация София ", снеобходимостта от помощ за обществено слабите и уязвими групи, с родителите, чиито деца не са признати в ясли и градини, с лекарите в общинските лечебни заведения и с дребния и междинен бизнес в столицата, съобщи ръководителят на групата на социалистите Калоян Паргов.

Важно е да намерим метод да запазим цените на топлофикационните услуги, поради енергийната рецесия. Това с отчети и политически поръчки няма да стане. Трябват съответни дейности, безапелационен бе той.

Проблемът с дефицита тук-там в детските заведения постанова да окажем помощ на всички родители, чиито деца останаха отвън яслите и градините, счита социалистът.

Длъжници сме на нашите лекари в общинските лечебни заведения. Те са героите, които и на ръба на силите си, се борят за нашите животи. Трябва да ги подкрепим не с думи, а с дейности, сподели още Паргов.

Предстоят ни тежки месеци, даже сериозни. Месеци на боязън и неустановеност както от пандемията, по този начин и от инфлацията, от внезапното и доста огромно покачване на цените на тока. А всички компликации, пред които са изправени софиянци, са и наша отговорност. Ние имаме отговорности към нашите съграждани, подсети водачът на столичните социалисти.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР