Групата 4 Magic буквално вдигна цялата зала на крака и

...
Групата 4 Magic буквално вдигна цялата зала на крака и
Коментари Харесай

Нечувано в "Х фактор"! Ментори и публика на крака, всички се разтрепериха и настръхнаха от това, което се случи!

Групата 4 Magic безусловно подвигна цялата зала на крайници и накара всички да настръхнат. Уникалното фолклорно осъществяване на " Зайди, зайди " на девойките безусловно поразиха всички. Дори Алекс Раева бе с трептящ глас и сълзи на очите, задавайки им въпрос след края на осъществяването им.

" Благодарение на хора като вас българската музика ще пребъде. Не може да си представяте какъв брой съм благополучен от това, че има хора, като вас, които харесват толкоз родния фолклор ", сподели Заки.

" Когато пеете национална ария се получава една магия, която кара всички хора да се усещат горди, просто е неописуемо ", съобщи Криско.

" Великолепно решение за тази борба, която водите. Това е вашият максимален коз. Това беше красиво и необикновено ", сподели Саня.

" Когато има такова осъществяване, човек не помни, че става въпрос за борба и за предаване. Музиката би трябвало да е тъкмо такава, над всичко останало. Музиката е над нас, по-голяма е от нас. Господ е дал опция тя да излиза от вашите гласове, бъдете здрави и не спирайте да вършиме това ", съобщи менторът на 4 Magic.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР