Група влиятелни британски депутати, които са от различни партии, разработва

...
Група влиятелни британски депутати, които са от различни партии, разработва
Коментари Харесай

Британски депутати от всички партии пречат на Тереза Мей да излезе от ЕС без сделка

Група авторитетни английски депутати , които са от разнообразни партии, създава проекти, които да създадат невероятно за премиера Тереза Мей да разреши на Англия да излезе от Европейския съюз без съглашение през 2019 година, оповестява кореспондентът на БНР в Лондон.

Ходът на депутатите идва на фона на новите предизвестия, че неналичието на договорка по Брекзит ще бъде пагубна за английската стопанска система .

В групата са някогашният финансов министър Кенет Кларк, още няколко някогашни министри консерватори, както и авторитетни членове на Лейбъристката партия, на Шотландската национална партия, на Либералдемократическата партия и на Зелената партия.

Една от главните цели на групата е да обезпечи на Народното събрание право на несъгласие или други законови средства за попречване на сюжет за излизане от Европейски Съюз без договорка .

Загрижеността към Брекзит доближи нов връх през седмицата, когато Тереза Мей разгласи в Камарата на общините, че държавното управление ще похарчи 250 милиона паунда в подготовка за вероятен сюжет без договорка, заради застоя на договарянията с Брюксел.

 Искаме неповторима договорка за Брекзит, разгласи Тереза Мей
Искаме неповторима договорка за Брекзит, разгласи Тереза Мей

Европейска комисия разгласи по-рано, че " топката е в английското поле "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР