Група ветерани от Мичиган призовават демократ, кандидат за Конгреса, да

...
Група ветерани от Мичиган призовават демократ, кандидат за Конгреса, да
Коментари Харесай

Ветераните засрамиха демократа в най-добрата надпревара за Камарата през 2024 г. за носенето на армейска униформа по време на събитието, въпреки че никога не е служил

Група ветерани от Мичиган приканват демократ, претендент за Конгреса, да се извини за носенето на част от армията на Съединени американски щати -издадена униформа по време на събитие за Деня на ветераните, макар че в никакъв случай не е служил в армията.

Fox News Digital получи писмо, подписано от 28 ветерани и адресирано до някогашния сенатор от щата Мичиган Къртис Хертел, евентуалния претендент на демократите за конкурентния 7-ми конгресен окръг на щата, обвинявайки го, че основава усещането, че е служил в армията и е направил акт на „ открадната смелост “, като носи сакото.

Писмото се концентрира съответно върху Присъствието на Хертел на гала по полагане на венци на 11 ноември в Мемориала на ветераните от Мичиган в Лансинг, когато той носеше към този момент пенсионирано яке за физическа подготовка, издадено от американската войска, до момента в който говореше на събитието, макар че не беше посочено в програмата му.

Къртис Хертел, демократ, претендент за Камарата на представители...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР