Група варненски артисти създадоха първото в страната общо пространство за

...
Група варненски артисти създадоха първото в страната общо пространство за
Коментари Харесай

Варненски артисти създадоха първото в страната общо пространство за работа и творчество - Under One Roof

Група варненски актьори сътвориха първото в страната общо пространство за работа и творчество - Under One Roof / “Под един покрив “/. Това е професионално Ателие в центъра на Варна, до Операта, особено проведено като студио за живописци и актьори, и място за изложения и събирания на създатели.

" Under One Roof “ ще бъде намерено публично на 30 април 2022 година от 17 до 22 часа с ИЗЛОЖБАТА на Галина Цветкова " Обличани рокли и Летящи ризи “!

Артистите, основали пространството, са Светослава Георгиева, Ваня Колева и Калоян Ненков. Те имат вяра, че за развиването на артистичната им процедура най-важното е шерването, връзката и работата в общо пространство при оптимално положителни условия. Самите актьори имат изложения, събития, триумфи и неуспехи зад тила си, и знаят добре какъв брой е мъчно да си млад актьор и да подържаш ателие. Затова взеха решение да споделят пространството, времето и общността, която основават и в която работят.

Under One Roof е първото по рода си споделено професионално студио за живописци и актьори, работещи смесени медии, като пространството е приспособено и за изложения. Ателието е с повърхност от 85 кв.м и e оборудвано с отвесни стативи, подобаващи даже за огромни формати платна, работни маси за разнообразни техники, зони за отмора и хранене и други екстри. Светлината е странична и чудесна за работа, по едно и също време могат да работят умерено до 10 индивида. Всяка седмица в ателието има два часа и половина изобразяване на гол модел.

Студиото разполага с място за настаняване на 2 до 4 индивида и в програмата му е обърнато особено внимание на забавни и забележителни актьори от други градове и страни, които ще бъдат представяни с разнообразни планове пред  варненската аудитория!

Under One Roof е МЯСТО за образуване на изложения, пърформанси, лекции, мастър класове и уъркшопове, представяния на други изкуства и планове, полемики, рецензия, мисли, творчество - в ЕДНО пространство, Под Един покрив - Under one roof - Varna!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР