Група въоръжени мъже нахлу в еквадорска телевизия по време на

...
Група въоръжени мъже нахлу в еквадорска телевизия по време на
Коментари Харесай

Въоръжени мъже нахлуха в еквадорска телевизия по време на живо излъчване

" Група въоръжени мъже нахлу в еквадорска телевизия по време онлайн лъчение ", съобщи Би Би Си.

Бандитите насочиха оръжията си към водещия и го заплашиха. На фрагменти, публикувани в интернет, се вижда по какъв начин чиновници на медията седят или лежат на пода на студиото, а един от нарушителите рита работещ в малкия екран.

" Драмата продължи към час и приключи след намесата на силите за сигурност. Арестувани са 13 души ", уточни още английската медийна корпорацация.

" Инцидентът стана в 14 и 30 часа локално време (21 и 30 българско) в западния град Гуаякил. Вероятно нападението е осъществено в отговор на решението на управляващите да разгласят война на проведената престъпност в латиноамериканската страна и по отношение на това вкараха изключително състояние със период от 60 дни ", добави Би Би Си.

Във връзка с офанзивата против малкия екран президентът на Еквадор Даниел Нобоа разгласи, че страната се намира в положение на вътрешен въоръжен спор и подреди да се обезвреждат всички незаконни групи, занимаващи се с трафик на опиати, това съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР