Група вандали са извършили поредно посегателство срещу лика на легендата

...
Група вандали са извършили поредно посегателство срещу лика на легендата
Коментари Харесай

Оскверниха мемориала на Гунди и Котков на Витиня

Група вандали са направили следващо посягане против лика на легендата на Левски Георги Аспарухов. Злосторниците са надраскали лицето на Гунди, което е изобразено на Витиня. Това стана ясно с помощта на Предраг Пажин.

Бившият футболист на Левски минавал през именитата околност на път към София, като не пропуснал да спре при мемориала с цел да отдаде респект към Георги Аспарухов. На въпросното място обаче го чакала неприятна изненада.

За страдание простотията на някои родни футболни ултраси няма край. Посегателството стартира да се трансформира в традиция, откакто в последните няколко години вандалите от време на време драскат лицето на легендата на Левски.

" Витиня... Всяка дума е непотребна, Господ всичко вижда и връща сходно... Гунди е Най-велик ", написа Пажин като коментар по отношение на случката.

Естествено това не остана неусетно и единствено за броени минути някогашният бранител събра многочислени гневни реакции по адрес на незнайните вандали.

Кариерата на Пажин стартира през 1991 година за ФК Сутиеска Никшич. В България играе за Левски и Спартак Плевен. Играл е също за националния тим по футбол на България в интервала 2000-2004 година

Участник е и на Евро 2004. Окончателно завършва с кариерата си на футболист през 2010 година В момента е управител във компания San Marco BG. През 2009 година основава клуб по минифутбол със същото име.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР