Група слепи сираци от Украйна каза, че е емоционално“ да

...
Група слепи сираци от Украйна каза, че е емоционално“ да
Коментари Харесай

„Емоционален“ момент украински сираци посещават лъвове, спасени от разкъсана от война страна

Група слепи сираци от Украйна сподели, че е „ прочувствено “ да чуят плача на лъвове в Йоркшир, които също са избягали от опустошените от войната страна.

Точно като лъвовете, бежанците бяха избавени от ракетите на Путин, когато тяхното учебно заведение за слепи в Харков попадна под обстрел.

Младите възпитаници - на възраст от 15 до 21 години и доста от тях сираци - бяха евакуирани в Полша, откакто бяха оставени в смут, защото стените на учебното заведение им се разтресоха, когато се случи нашествието. Слушайки лъвовете, Елизоете Терлецко, на 18 години, сподели пред The ​​Mirror: „ Бях в действителност смутена, че трябваше да изоставен дома ни в Украйна, както и аз. Но съм доста признателна, че хората им помогнаха, както направиха на мен, и в този момент всички сме на несъмнено място, ”

Тийнейджърката, която е в гимназията, описа по какъв начин сестра й й се обадила по телефона, с цел да каже, войната беше почнала и тя изначало не повярва. „ Помислих си по какъв начин може да има война в 21 век? Как може да стане това? Когато започ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР