Група разработчици с подкрепата на армията на САЩ разпространиха игра

...
Група разработчици с подкрепата на армията на САЩ разпространиха игра
Коментари Харесай

Скандално! Армията на САЩ пусна игра, в която стрелец избива деца в училище

Група разработчици с поддръжката на армията на Съединени американски щати разпространиха игра за образование на учители по вярно държание при положение на пукотевица в учебно заведение. Това написа The Verge.
Отбелязва се, че програмата с името EDGE разрешава на потребителите да преживеят изключителната обстановка от три гледни точки - на учителя, ученика и на стрелеца, който избива децата.

Програмата е основана на технологиите на виртуалната действителност, които разрешават да се съобщи атмосферата на протичащото се - гърмежите от изстрелите, грохота и суматохата на участниците. Разработчиците акцентират, че са се старали да създадат своя артикул колкото се може по-реалистичен.

При това би трябвало също да се означи, че по-голямата част от разработчиците, тествали своя артикул, избират първо да играят като стрелеца, убиващ учениците.

Авторите на симулатора декларират, че са разочаровани от кръвожадността на аудиторията, тъй като са се надявали благодарение на програмата им хората да се упражняват за действителната опасност.

Превод и редакция: БЛИЦ
 Армия США выпустила игру, в которой стрелок убивает детей в школе (ВИДЕО 18+) | Русская весна

Источник: http://rusvesna.su/news/1515242256
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР