Група приятели останали смразени от ужас, когато пуснали да гледат

...
Група приятели останали смразени от ужас, когато пуснали да гледат
Коментари Харесай

Жени заснеха нещо ужасяващо по време на къмпинг

Група другари останали смразени от смут, когато пуснали да гледат видеата, които били снимали на рождения ден на тяхна другарка. Те забелязали нещо, прокрадващо се зад гърбовете им, написа DailyStar.

На фрагментите се виждат три дами, които пеят класическото хип-хоп парче на Coolio — Gangsta's Paradise.

С бири в ръка, всички те наподобяват толкоз радостни и безгрижни. Но тъкмо 10 секунди преди клипът да свърши, зад една от дамите се появява злокобен обект, сходен на сфера.

Нещото се доближава зад главата на дамата и изчезва за секунди.

YouTube потребителката, която е качил видеоклипа, споделя опасенията си, че това в действителност може би е фантом.

"Наскоро със сестра ми и няколко другари бяхме в Бъркитсвил на къмпинг, с цел да отпразнуваме нейния 30-ти рожден ден. Когато се прибрахме в къщи пуснахме да гледаме сниманите фрагменти още веднъж и видяхме това необичайно голямо кълбо на назад във времето ", написа към видеото авторката и пита потребителите дали някой знае каквоможе да е това. Тя коментира, че няма метод обектът да са светлините на кола в далечината, защото фрагментите са снимани на каменист рид, до никой автомобил не може да стигне.

Зрителите бързо стартират да пишат в мненията своите догатки.

"Това би трябвало да е фантом ", написа един човек.

Друг не е склонен с отговора му и дава своето съмнение: "Призраците не са толкоз забележими, само че в случаите, в които са, съвсем в никакъв случай не са чисто бели. "

Трети пък декларира: "Има доста дребна възможност това да са елени, тъй като наподобява, че "нещото " просто изчезва във въздуха ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР