Група от около 30-ина привърженици на ЦСКА пристигна днес около

...
Група от около 30-ина привърженици на ЦСКА пристигна днес около
Коментари Харесай

Група от 30 фенове на ЦСКА пристигна в Бодьо

Група от към 30-ина последователи на ЦСКА дойде през днешния ден към обед в Будьо, с цел да поддържа любимците си в днешния мач против едноименния локален норвежки тим от предпоследния кръг от група "С " на шампионата Лига на конференциите на УЕФА от 22.00 часа българско време.

Снежни преспи, температура от -8 градуса и бръснещ вятър посрещна почитателите на "армейците ".

Запалянковците се видяха в града с хора от щаба на тима, които се оплакаха от огромния мраз. Част от футболистите са останали шокирани от изискванията, откакто по време на снощната подготовка ръкавиците им са замръзнали. Усещането за мраз вечер в Будьо било като при -20 градуса.

ЦСКА няма късмет да се класира за етапа на елиминациите, откакто завоюва единствено 1 точка в четири срещи, само че старши треньорът Стойчо Младенов има намерение да заложи на най-хубавото и няма да дава отмора на титулярите, макар идния значим мач от българското състезание против първенеца Лудогорец идния понеделник.

В 50-хилядното градче локалните почитатели чакат с неспокойствие мача, а знамената на тима могат да се видят съвсем на всички места. Любимците им се показват чудесно в групата и водят в класирането с 8 точки, като нямат проваляне до момента, а измежду резултатите им изпъква домакинския триумф с 6:1 над италианския Рома.

Стадионът с изкуствено тревно покритие тази вечер ще бъде цялостен, а при триумф норвежците ще си подсигуряват продължение напред.

ЦСКА пък ще търси първа победа в конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР