Група от хора, определящи се като еколози, се събират в

...
Група от хора, определящи се като еколози, се събират в
Коментари Харесай

ДВГ - вън: Зелените диктуват какво да се показва на автосалоните

Група от хора, определящи се като еколози, се събират в обществените мрежи, като задачата им е идното през септември автомобилно ревю във Франкфурт. Агресивните им настроения срещу интернационалния автосалон са подбудени от обстоятелството, че там ще се демонстрират коли, които замърсяват околната среда.

Протестът им е под надпис: " Двигателите с вътрешно горене - вън! ", а най-големия митинг се провежда за 14 септември - първият ден, в който IAA отваря порти за гости. " Еколозите " приканват всички техни поддръжници да дойдат във Франкфурт с колела или в случай че идват от по-далече - с трен или рейс и да блокират входовете към панаирното градче.

Те даже признават, че това е в прорез с разпоредбите, само че все пак го афишират намерено. Тяхното мнение е, че откакто държавното управление бездейства, то намесата им е наложителна. Организаторите на най-големия автосалон в Европа са мощно обезпокоени от екстремистите и още от в този момент се приготвят за сериозен отпор. На салона във Франкфурт през септември се чакат голям поток от автомобилни почитатели и борби със " зелените " не са изключени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР