Група от хиляди мигранти, тръгнали пеша за Съединените щати от

...
Група от хиляди мигранти, тръгнали пеша за Съединените щати от
Коментари Харесай

Мигрантският керван, който се отправя през Мексико към САЩ, нараства в брой

Група от хиляди мигранти, тръгнали пешком за Съединените щати от южно Мексико, непрестанно нараства по мярка.

Неговият уредник споделя, че към 7000 души в този момент съставляват този мигрантски кортеж, по отношение на 5000 единствено преди дни.

Повечето от тях са от Централна и Южна Америка, споделят локални филантропични групи.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън би трябвало да се срещне с водачи от района на Петък, с цел да обсъдим по какъв начин да ограничим потока от мигранти към Съединените щати.

Президентът Байдън беше нападнат за метода си на справяне с миграцията, по-специално във връзка с САЩ- Границата с Мексико.

Републиканците споделят, че той не прави задоволително, с цел да спре потока, а кметовете демократи, в чиито градове се следи напор, откакто губернаторите републиканци транспортират с рейсове новопристигнали мигранти там, се причислиха към рецензиите, като споделиха, че техните градове не могат да ги подслонят и изхранят.

Градовете в Съединени американски щати, надалеч от границата, се борят с мигрантската кризаСАЩ и Мексико подписват договорка за облекчение на миграцията във Венецуела. Защо мигрантите се изпращат в региони, ръководени от демократите?

Броят на хората, арестувани на южната граница на Съединени американски щати, надвиши 2 милиона както през фискалната 2022, по този начин и през 2023 година.

Само през септември 2023 година Граничният патрул на Съединени американски щати задържа повече от 200 000 мигранти, пресичащи нелегално границата сред Съединени американски щати и Мексико, съгласно данни на вътрешната сигурност на Съединени американски щати.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР