Група от 20 души определиха в Крумовград за битката със

...
Група от 20 души определиха в Крумовград за битката със
Коментари Харесай

Крумовград и Спартак се готвят за здрава битка

Група от 20 души дефинираха в Крумовград за борбата със Спартак (Пл) през днешния ден. Дербито сред новаците е от 18:00 часа, а " синьо-жълтите " се надяват, че почитателите ще изпълнят трибуните на Градския стадион, макар че срещата е в работен ден.

" Дано единствено малко жегата да намалее ", пожела си спортният шеф Стефан Генов.

" Нямаме проблеми с контузени играчи. Подготвени сме добре. Надявам се, че ще спечелим. Респект към Спартак и резултатите, които записаха до този миг, само че на нас ни трябват точките ", добави той.

В Крумовград са на тръни поради Александър Осипов и Джеферсон. Те са в групата, само че не е ясно дали ще могат да играят.

" Зависи дали ще успеем да ги картотекираме до мача. Чакаме към този момент 50 дни това да се случи ", разкри Генов.

Красимир Бислимов пък няма да може да разчита на контузените Цветелин Иванов и Руси Чернаков. В игра обаче се завръща бразилецът Клаубер Касио.

" Настроението в тима е положително, приготвяме се за мача. Ще играем за победа, както постоянно ", разгласи треньорът на отбора Красимир Бислимов.

Плевенчани се насочиха през вчерашния ден на Югоизток, където през днешния ден ще се опитат да изненадат домакините си от Крумовград. Преди това в Спартак си направиха фотосесия с новата екипировка, която ще бъде пусната в продажба скоро.
 Стефан Генов желае от Крумовград 20 точки до зимата
Стефан Генов желае от Крумовград 20 точки до зимата

" Очаква ни сложен дуел против ФК ЦСКА 1948 "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР