Група от 15 души нападна момчета с бухалки и стъклени

...
Група от 15 души нападна момчета с бухалки и стъклени
Коментари Харесай

Кървав екшън с бухалки и стъклени бутилки по тъмна доба в Русе

Група от 15 души атакува момчета с бухалки и стъклени бутилки в квартал "Здравец " в Русе. Гласност на случая даде майката на едно от потърпевшите момчета.

"Цяла нощ рева. Детето ми можеше да не е с мен през днешния ден. ", показа пред "Дунав мост " разтревожената жена.

Тя твърди, че 5-6 индивида са нападнали сина ѝ с бухалки и ритници, след излизане от магазин, нощес към 23 часа. Момчето е било напръскано с пикантен спрей и ритано в главата. "Където свареха, там ме ритаха ", е споделило момчето пред майка си.

"Само видях по какъв начин един крайник ме удря в главата. Много хора бяха върху мен, ритаха ме, удряха ме с дървета ", добавя то.

В паниката някой съумява да алармира на телефон 112 и на мястото на случая идват полиция и екип на Спешна помощ, който откарва момчето в болница. "В колата за спешна помощ няколко пъти му стопира въздуха. Направиха му скенер на главата и други проучвания ", показа майката.

Момчето е получило краткотрайна загуба на зрението и зной поради лютивия спрей, както и голям брой синини и натъртвания от ударите. "За наслада най-малко няма нищо счупено ", показа разтревожената жена.

Тя споделя още, че мъж, който си е разхождал кучето, се е притекъл на помощ на битите момчета и също е отнесъл удар с бухалка, само че в случай че не е била неговата интервенция може би синът ѝ е щял да бъде ранен съдбовно. "Мамо, щяха да ме убият ", споделя 19-годишният юноша.

"Битите момчета са от квартал "Дружба ", добавя дамата. "Заведохме синът ми при правосъден доктор. Цяла нощ изкарахме в районното ръководство ".

"В Русе се разделят на ЦСКА и Левски и по тази причина стават тези неща. Тези от ЦСКА си мислят, че могат да бият наред ", твърди потресената жена. "Това би трябвало да спре, на следващия ден може да пострада друго дете ", моли дамата, която от боязън помоли да запазим анонимността ѝ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР