Група морски работници, настанени в специален хотел за самоизолация, са

...
Група морски работници, настанени в специален хотел за самоизолация, са
Коментари Харесай

Секс скандал 18+ в карантинен хотел: Жрици предлагат "всичко" срещу малки суми СНИМКИ

Група морски служащи, настанени в специфичен хотел за самоизолация, са унизени от полови работнички, които ги карат да нарушат коронавирусната карантина и им оферират "всичко " против 50 австралийски $ (60 лева).

Десетките мъже са настанени в хотел покрай плажа Сейнт Килда в Мелбърн, Австралия. Те разказват ​​ситуацията като цялостен призрачен сън, защото проститутките не престават да чукат по вратите им, пробвайки се да нарушат строгите правила за изолираност.



И това се случва „ по друго време на деня и нощта “, декларира раздразненият екипаж.

На мъжете от Южна Австралия, Нов Южен Уелс, Куинсланд и Северната територия било казано да останат на мястото, където да се изолират две седмици, преди да им бъде позволено да се причислят към търговски транспортен съд.

Операцията е наложителен, само че и безценен развой, който коства към 3000 $ на човек. Престоят им обаче скоро се трансформирал в призрачен сън. По думи на капитана на кораба карантинираните служащи се оплакват толкоз доста, че би трябвало да бъдат преместени в различен хотел.

Освен от непрекъснатите предложения на проститутки, морските служащи биват оферирани и с опиати.



Един от служащи проговори анонимно за случилото се. Той споделя, че е прекарал 14 дни в хотела през август, преди да се причисли към кораба. „ Някои девойки идваха и чукаха на вратата ми, казвайки, че ще създадат безусловно всичко, което желая против 50 или 100 австралийски $ “, сподели мъжът.

По думите му хубавото в тази ситуация е, че е възрастен. "Ако обаче в обстановката е младеж без задръжки, той надали би се тормозил дали е здрав. Ако се появи опция, той би се възползвал ", сподели още мъжът.

Според отчетите въпросният хотел затваря порти от идващия месец.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР