Група, извършваща така наречените романтични измами, разкриха в Разград. При

...
Група, извършваща така наречените романтични измами, разкриха в Разград. При
Коментари Харесай

Трио мами турци с бракове с българки

Група, извършваща по този начин наречените сантиментални измами, разкриха в Разград. При взаимно следствие на българските и турските управляващи са арестувани 11 души – трима от Разградско, а останалите – в южната ни съседка.

При схемата дами от България се свързват с турски жители през обществените мрежи и стига се до обещания за взаимно общуване или брак, изясни Тихомир Тодоров, областен прокурор на Разград.

Новото при тази скица е, че поисканите пари не се предават през системите за бързи заплащания, а на банкови сметки. Те са разкрити на имената на наши съграждани – „ финансови мулета ”. Организаторите ги водят до Турция, с цел да си вземат банковите карти, след което им ги прибират у нас. В тези сметки излъганите мъже от Турция превеждат парите.

Задържаните у нас са от село Ясеновец. Това са две дами на 36 и 38 години и мъж на 21. На тях ще им бъдат повдигнати обвинявания за пране на пари.

При претърсванията през вчерашния ден на адреси и коли от полицията в Разград са разкрили към 30 000 лв. в разнообразни валути, злато и голям брой артикули за бита.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР