Група германски бизнесмени дадоха началото на кампания за задържане на

...
Група германски бизнесмени дадоха началото на кампания за задържане на
Коментари Харесай

Германски бизнесмени връщат Великобритания в ЕС

Група немски предприемачи дадоха началото на акция за задържане на Англия в Европейски Съюз. За задачата те ще се опитат да убедят Брюксел да направи взаимни отстъпки в политиката си за свободата на напредване в Европейския съюз, написа " Фокус ".

Организацията е ръководена от трима някогашни ръководители на Федерацията на немската промишленост (ФГИ) и упорства и за реализирането на напън над немските политици, които са измежду най-убедените бранители на европейските миграционни правила.

Според организацията немският канцлер към този момент е оказал помощ за достигането на взаимни отстъпки по времето на предоговарянето на разпоредбите при ръководството на Дейвид Камерън, което докара до намаляването на равнището на придобивките на идващите в Европейски Съюз мигранти.

Кампанията цели и да убеди Обединеното кралство да промени позицията си за излизане от Съюза. „ Искаме Европейски Съюз да предложи договорката, за която се бореше Дейвид Камерън “, съобщи Ханс-Олаф Хенкел, немски евродепутат от дребната партия „ Либерално-консервативни реформатори “ и някогашен ръководител на ФГИ. Той допусна, че Европейски Съюз е отказал на Камерън всичко, което той е изискал и по този метод е съдействал за изхода от референдума за Брекзит. „ Ние желаеме да предложим на Англия правото да стопира хора, които нямат работа в страната и целят да се възползват от обществената й система “, съобщи Хенкел.
тагове предприемач великобритания европейски съюз
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР