Група фенове на Левски са изправили на нокти един от

...
Група фенове на Левски са изправили на нокти един от
Коментари Харесай

Фенове на Левски със заплахи към футболист: Ще ти потрошим всички кости в тялото. Махай се от страната!

Група почитатели на Левски са изправили на нокти един от някогашните футболисти на отбора Симон Сандберг. Шведският бранител разкрива в родината си, че е бил “посетен” от “сини” ултраси, които са го заплашили, че ще му строшат всички кости в тялото, в случай че не се махне от тима и страната.

“Контузих коляното си, а от клуба желаеха да упражнявам единствено след месец. Казах им, че е невероятно и, че даже не мога да го докосна. Дадоха ми специфична стратегия, по която да работя, само че нещата не се получаваха. Наложи се да се върна в Швеция, където стана ясно, че ситуацията въобще не е положително. Отне ми пет месеца, само че се възвърнах, упражнявах доста всеки ден и станах по-добър”, споделя Сандберг, припомняйки си, че по-късно бе изваден от първия тим и пратен да тренира независимо няколко месеца преди контрактът му да бъде преустановен. В съблекалнята пък постоянно влизали последователи и вдигали кавги на тима. Най-лошо за шведа било една вечер, когато на вратата му се почукало и той отворил на група мъже, съгласно него почитатели на Левски.

“Казаха ми, че би трябвало да напусна страната. Знаели къде пребивавам и, че щели да строшат всички кости в тялото ми, в случай че не си потегли. Наговориха и още доста такива неща”, спомня си Сандберг, който обаче намира сили да дефинира престоя си у нас като потребен.

“Чувствам, че се развих доста в България. Не го демонстрирам в последните месеци, само че това е, тъй като още не съм изцяло възобновен. Не върша това, което мога. Въпрос на време е. Всичко ще се получи, в този момент съм по-добър състезател, в сравнение с бях в Хекен”, сигурен е бранителят, който през есента подписа с Хамарби като свободен сътрудник.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР