Група археолози откриха търговски кораб в Бермудския триъгълник, който мистериозно

...
Група археолози откриха търговски кораб в Бермудския триъгълник, който мистериозно
Коментари Харесай

В Бермудския триъгълник бе открит кораб, изчезнал преди сто години

Група археолози откриха търговски транспортен съд в Бермудския триъгълник, който мистериозно изчезна. преди към 100 години, заяви Fox News.



На 29 ноември 1925 година корабът SS Cotopaxi напуща пристанището на Чарлстън (Южна Каролина) и се насочва по заложения маршрут до кубинските крайбрежия. Корабът обаче в никакъв случай не е достигнал дестинацията си, изчезвайки дружно с екипажа. Изследователите дълго време се опитваха да намерят местонахождението му и най-малко някаква диря, която да хвърли светлина върху мистериозното изгубване на кораба. Резултатите от тази работа са били употребявани за основаването на поредицата „ Тайни на корабокрушението “ (Science Channel).

Бермудският триъгълник е конвенционален сектор в Атлантическия океан, който стартира край крайбрежията на Флорида и включва Бахамските острови и Бермудите. Много откриватели са уверени, че на това място се случват разнообразни аномални феномени, вследствие на които тук изчезват освен кораби, само че даже и самолети. Терминът „ Бермудския триъгълник “ е употребен за пръв път от журналиста Винсент Гадис през 1964 година, а първите изявления за това мистериозно място се появяват в пресата през 50-те години на предишния век.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР