Грубостта на Байдън отразява разочарованието от липсата на контрол на

...
Грубостта на Байдън отразява разочарованието от липсата на контрол на
Коментари Харесай

Американски военен експерт: Грубостта на Байдън отразява разочарованието от липсата на контрол на САЩ над Русия

Грубостта на Байдън отразява разочарованието от неналичието на надзор на Съединени американски щати над Русия. Новите груби забележки на началника на щаба на Съединени американски щати Джо Байдън за съветския президент Владимир Путин отразяват разочарованието на Вашингтон от неналичието на надзор над Москва и не би трябвало да се одобряват като засегнатост. Това мнение изрази в четвъртък в диалог с кореспондентите на ТАСС американският боен специалист Скот Ритър.

„ Мисля, че тук става въпрос по-малко за засегнатост, а повече за изложение на извънредно неспокойствие. Защото администрацията на Байдън, както всяка друга американска администрация, има вяра, че би трябвало да има способността да управлява Русия. А през днешния ден Съединените щати не могат да управляват Русия “, сподели Ритър, някогашен контрольор на Организация на обединените нации за наблюдаване на премахването на иракските оръжия за всеобщо заличаване.

„ Така че не мисля, че това би трябвало да се преглежда като засегнатост, а по-скоро като израз на отчаяние “, сподели специалистът, който преди е служил в разузнаването в Морската пехота на Съединени американски щати.

Той напомни, че „ това не е първият път, когато президентът Байдън, прочут със своите „ спонтанни “ забележки, споделя неща, които могат да се поясняват като обидни за съветския президент “. „ Ако си спомняте, преди няколко години той назова президента Путин „ палач “, изясни Ритър.

„ Мисля, че това демонстрира не толкоз боязън, не мога да употребявам тази дума, а загрижеността на Съединените щати, че са изгубили способността да управляват Русия. По отношение на обстоятелството, че Русия в този момент не е Русия от 90-те години, Русия към този момент не се ръководи от президент като Борис Елцин. Относно обстоятелството, че днешна Русия управлява личното си бъдеще, личната си орис, гордее се, че е Русия, че се управлява от водач, който няма да разреши да бъде манипулиран от външни сили “, акцентира някогашният контрольор на Организация на обединените нации.

Говорейки на предизборно събитие в Калифорния на 21 февруари, Байдън твърди, че Вашингтон би трябвало непрекъснато да се тревожи за заплахата от нуклеарен спор, тъй като „ има всички тези луди кучи синове като този човек Путин “.

Както сподели Путин на 22 февруари, Байдън отговори по този метод на думите му, че е „ по-предпочитан “ пред Руската федерация като идващ президент на Съединени американски щати, в сравнение с Доналд Тръмп. Руският водач, отговаряйки на въпрос на журналиста от ВГТРК Павел Зарубин, назова тези офанзиви на Байдън единствено удостоверение на неговата справедливост. От своя страна прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че сходни изказвания на Байдън единствено наскърбяват самите Съединени щати и са „ голям позор “ за тях.

Източник:  ТАСС./Превод: SafeNews

Още вести четете в категория Свят

За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР