Груби сцени са се разиграли в Камено, научи Burgas24.bg. На

...
Груби сцени са се разиграли в Камено, научи Burgas24.bg. На
Коментари Харесай

Грозни сцени в Камено, мъж с неприлични действия пред дама

Груби подиуми са се разиграли в Камено, научи Burgas24.bg . На 23 юли към 20.00 часа служители на реда от Камено получили сигнал за зародил скандал в  на ул. " Цар Асен " в града. На място двама униформени заварили М. Ат. Ар. и брачна половинка й Й.Ар.. При извършената първична сказка М. Ар. декларирала, че към 18:40 часа, до момента в който стояла в антрето с внука си Сергей, в дома й пристигнал мъж с букви С.С. и отправил псувни и закани, както и обиди по адрес на внука й и протегнал ръка да го удари. Тогава дамата го отблъснала на двора на къщата им. Мъжът се обърнал към нея и почнал да я псува, наскърбява и да насочва полови подмятания по неин адрес, декларирал също, че ще възпламени дома й. След случилото се старата жена се обадила на телефон 112.

С оглед изясняване на обективната истина било снето в допълнение сведение от старата жена, в което тя разказва, че същият ден  в дома й били пристигнали двама нейни съседи – М. Ил. и Кр.Ат., които работели в една от стаите. Двамата чули виковете на С. и Ар. и излезли на открито, хванали С. и почнали да го дърпат на открито от двора към неговата къща, само че той се дърпал към дамата и непрекъснато говорел за половия си член. Снети били сведения и от двамата майстори, които станали очевидци на свадата. В своите сведения те декларират, че на въпросната дата отишли в дома на М. към 17:00 часа. Около 19:00 часа чули зародилия скандал, излезли на открито и видели нападателният мъж. Разказват, че той псувал и наричал с обидни думи дамата. Изрекъл: " Ще те е*а, ще е*а и сина ти Стефан ". Докато крещял и обиждал старата жена и внука й, С. се хващал за члена си през панталоните и имитирал, че ще го извади.

Съдът реши, че с действието си С. е нарушил публичния ред и успокоение и провокирал отвращение на присъстващите поданици там, само че заради своята по-ниска степен на социална заплаха действието не съставлява закононарушение по член 325 от Наказателен кодекс.

Съдът, като реши степента на социална заплаха на действието, както и събитието, че С. признава осъщественото от него, то за коригиране на нарушителя и за реализиране на задачите на предварителната защита на административните санкции на същия, следва да бъде наложена санкция в интерес на страната в размер на законовия най-малко, а точно санкция в размер от 100 лв.. Основание за това е тежкото финансово състояние на нарушителя, което несъмнено бе възприето от съда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР