Груба съдийски грешка в снощния мач между България U21 и

...
Груба съдийски грешка в снощния мач между България U21 и
Коментари Харесай

Швейцарците признаха за съдийската тесла срещу младежите на България

Груба съдийски неточност в снощния мач сред България U21 и Швейцария U21 докара до загубата на “лъвчетата” с 0:1 в мач от 9-ия кръг на група “Е” в квалификациите за идното Европейско състезание.

Единственото попадение падна в 56-ата минута, когато прецизен бе Фабиан Ридер. Тогава Имери стреля, само че вратарят Христов избави, а при добавката Ридер не сбърка и откри. На повторението обаче ясно се вижда по какъв начин при ударът на Имери Ридер е зад цялата ни защита, в това число и зад вратаря, като даже е излязъл леко от рамките на терена. Въпреки това обаче голът бе приет.

Трябва да се означи, че това не се случва за първи път на младежкия ни народен тим в този квалификационен цикъл и макар че нощес швейцарците се показаха по-добре и търсеха повече попадението, то загуба с 0:1 с гол от засада сигурно оставя неприятен привкус.

Интересното е, че даже самият Ридер си признава, че е бил в засада. В минутите след мача голмайсторът приказва пред медиите и съобщи: “Честно казано, мисля, че бях в засада. Въпреки това голът ми бе признат”, цитира го srf.ch.

"Знаехме, че ще е мъчно освен поради невероятната горещина. Късметът в никакъв случай не идва инцидентно. Момчетата работиха доста и справедливо победиха ", разяснява пък наставникът на Швейцария Мауро Лустринели, представен от blick.ch.

Местните медии в Швейцария също регистрират обстоятелството, че голът е бил от засада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР