Груба пътничка беше критикувана, че е забравила обноските си, докато

...
Груба пътничка беше критикувана, че е забравила обноските си, докато
Коментари Харесай

Круизен пътник осъди жена, която предизвика „кошмар за хранене“ заради супа

Груба пътничка беше подложена на критика, че е не запомнила обноските си, до момента в който вечеря на круизен транспортен съд.

Ако в миналото сте били на круиз, евентуално сте прекарали много време в бюфета. На множеството кораби ресторантът на самообслужване, предлагащ всичко, което можете да ядете, е в центъра на ежедневните събития и място, където множеството моряци ще се връщат десетки пъти всеки ден.

След няколко дни ястие на една и съща храна още веднъж и още веднъж може да стане малко уморителна, което кара мнозина да тестват а ла карт вариантите - даже в случай че те постоянно изискват в допълнение възнаграждение. Пътник на круиз неотдавна отиде в Reddit, с цел да показа опита си с сложен сателит в един от профилираните заведения за хранене на кораба. Те споделиха, че са претърпели „ призрачен сън за хранене “, когато една жена стартира да „ крещи “ над купа със чорба, написа Express.

„ Жената изцяло губи топчетата си, тъй като е пренебрегната в продължение на 20 минути. Бяхме седнали тъкмо преди нея и не бяхме в ресторанта от 15 минути.Тя получи супата си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР