Грозно прогонване не трябва да има, но трябва да има

...
Грозно прогонване не трябва да има, но трябва да има
Коментари Харесай

Ако изборите са честни, ГЕРБ ще спадне с поне 150 000 гласа

„ Грозно прогонване не би трябвало да има, само че би трябвало да има експерти, които да върнат държавността – това, за което ние сме се борили. Нормално е всеки нов министър да сглоби своя екип по този начин, че да може да работи с хора, на които има доверие. “ Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия Христо Проданов в ефира на Нова телевизия като добави: „ Прави усещане, че съставът на държавното управление е от експерти всеки в своята област. Оттам нататък упованията към тях не трябва да са големи заради две аргументи. Първата е, тъй като мандатът е прекомерно къс и втората – тъй като нямат пари, с цел да извършат съществени политически поправки. “

Проданов съобщи още, че по отношение на присъединяване на министри на Българска социалистическа партия е станало със глобата на Националния съвет. „ По всичко останало ние имаме кардинална позиция, не се намесваме в работата на президента. Няма нищо по-логично от това в общественото министерство да има представители на Българската социалистическа партия “, допълни той.

„ Ние сме били задоволително гневна съпротива през целия мандат на 44-тото Народно събрание, като се опитахме чисто политически да създадем някакво обединяване в 45-тото Народно събрание, тъй че моделът “ГЕРБ “ да бъде трайно отхвърлен “, безапелационен бе той като добави, че Слави Трифонов не е поел отговорност да направи такова обединяване, каквото сега направи президента.

На 11-ти юли българските жители ще дадат своя избор и ще кажат на кои партии разчитат да ръководят България, счита Христо Проданов и добави: „ Оттам нататък е въпрос на политиците, чрез политически цели и решения, да се откри по-добро бъдеще за развиването на страната. “

„ Аз считам, че в много от посланията на предизборната стратегия на Слави Трифонов може да се намерят допирни точки “, сподели Проданов. Социалистът даде образец със фамилното подоходно облагане и здравната промяна.

По думите му е изцяло допустимо след изборите да стигнем до същата задънена улица. „ Затова ние предлагахме с политическа мъдрост и зрялост да се направи държавно управление по няколко съществени целта с небосвод на работа до президентските избори, и да има две в едно – президентски и парламентарни избори. Първо, с цел да не се харчат в допълнение пари и другото, което можеше да се свърши от това държавно управление, беше справяне с ограниченията по отношение на рецесията “, изясни той.

Проданов е безапелационен, че в случай че идните избори са в действителност почтени и няма платен избор, ГЕРБ ще спаднат най-малко със 150 000 гласа. „ Въпросът е къде ще отидат тези гласове и съгласно мен ще отидат съразмерно към всички останали партии “, приключи той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР