Грозна лъжа е, че в областните градове ще бъдат изградени

...
Грозна лъжа е, че в областните градове ще бъдат изградени
Коментари Харесай

Здравният министър: Лъжа е, че областните градове в страната ще бъдат затваряни с КПП-та |

Грозна неистина е, че в регионалните градове ще бъдат построени КПП-та и страната ще бъде затворена. Това съобщи министърът на здравеопаването проф. Ангелов на брифинг в Кюстендил през днешния ден.

Той изясни, че Министерството на здравеопазването и държавните здравни управляващи наблюдават всички числа за разпространяването на коронавирусната зараза. Те са общо налични за медиите и за обществеността, всеки може да ги види както на Единния осведомителния портал за ковид, по този начин и на уеб страницата на Европейския център за надзор на болесттите.

Министър Ангелов беше безапелационен, че решенията, които се взимат от страната, са изцяло транспарантни и са стимулирани въз основата на общодостъпните данни.

„ Тези уеб сайтове, които популяризират тази грозна неистина, го вършат безусловно осъзнато и целеустремено, като злоупотребяват със страховете на бъларските жители. Това е безусловно неприемливо “, акцентира министърът.

Проф. Ангелов недвусмислено съобщи, че единствените ограничения, които жителите би трябвало да съблюдават, са честото миене на ръце, спазването на разстояние един от различен и носенето на маска на закрити обществени места.

„ Други ограничения няма “, уточни той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР