Грозна гледка втрещява врачани почти всяка сутрин, научи агенция BulNews.

...
Грозна гледка втрещява врачани почти всяка сутрин, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Грозна гледка! Вижте на какво прилича парк „Зелето“ във Враца сутрин /снимка+видео/

Грозна панорама втрещява врачани съвсем всяка заран, научи организация BulNews. Паркът зад паметника на Христо Ботев, прочут като „ Зелето “ или „ Зеленчука “ се трансформира в същинско бунище, осеяно от отпадъци. 
За казуса сигнализира врачанка в една от групите в обществената мрежа фейсбук. Тя е споделила фотография и клип, на които ясно се вижда свинщината, на която се е натъкнала. 
Пейките против откритата сцена са заринати от какви ли не боклуци. Бутилки алкохол, кутии от цигари и фасове, опаковки от храна, балони и какви ли още не отпадъци се търкалят зад паметника на един от най-големите ни национални герои. 
По думите на дамата, направила фрагментите, такава панорама е обичайната за събота и неделя заран. През уикендите вечер младежите излизат по питейни заведения и нощни заведения и наподобява постоянно купонът продължава в централния градски парк. В момента учениците и студентите обаче са почивка и сходни прояви се случват и в делничните дни. 
Постът в обществената мрежа събра стотици гневни мнения от врачани. Хората са потресени от културата на младото потомство и приканват инспектората към общината да стартира да дава и нощни смени и да глоби строго нарушителите. 
Вижте клипа .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР