Грозна гледка, която е заснета на спирка на градския транспорта

...
Грозна гледка, която е заснета на спирка на градския транспорта
Коментари Харесай

Трябва ли да ни бръкнат в джоба? СНИМКА

Грозна панорама, която е снимана на спирка на градския превоза в един от най-големите квартали на Пловдив, повдига до болежка прочут въпрос. Трябва ли да бъде бръкнато в джоба на българския жител, с цел да съблюдава той обикновени правила?

Разхвърлени опаковки от айрян, салфетки и хартии, пазили апетитни закуски - на тази неприятна панорама се натъква жител, минаващ край спирка в ж.к. " Тракия ". Снимка на " композицията " е споделена във Фейсбук на 22 април, а към този момент мръсотията евентуално е почистена.

" В " Тракия " добре закусват ", установи Стойко И.

Грозната панорама обаче провокира за следващ път възмущението на пловдивчани от държанието на някои техни съграждани. Хората  недоумяват за какво някой би основал сходна нечистотия. При това на място, което се употребява от дребни и огромни всекидневно.

Често жителите подлагат на критика почистването, само че дали и самите те не носят отговорност за боклуците, разсипани на най-различни места? Тази теза се появява в самобитната " полемика " под мненията под обявата, а някои хора са на мнение, че сходни прояви може да бъдат следени благодарение на санкции.

Вижте някои от мненията на пловдивчани:

" Българинът схваща единствено когато му бръкнат в джоба ", счита пловдивчанин

" Те са такива мизерници и в душите им. Чеп за зеле не става от тях ", счита Здравко П.

" За това кой ни е отговорен... Държавата ли, Общината ли? ", чуди се Емил Д.

" Да са живи и здрави дамите от " Чистота ". Като стане въпрос за тези дами -  те нищо не чистили... Добре, че ги има! Иначе и " Тракия " ще затъне в нечистотия. Почти от всеки блок има хора, които с цел да не слизат да си изхвърлят боклука в контейнера, по-лесно им е да го хвърлят през терасата ", разяснява Владимир З.

" Първите седем (години)? ", засяга възпитанието на въпросните хора, намърсили на спирката, Йотовска Н.

" Един панер ли да няма ", чуди се Красимир Р.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР