Грозен слух в медийното пространство притесни почитателите на колоритния Митьо

...
Грозен слух в медийното пространство притесни почитателите на колоритния Митьо
Коментари Харесай

След фалшивата новина, че се е споминал: Гадове, Митьо Пищова няма да умре скоро!

Грозен слух в медийното пространство тормози феновете на колоритния Митьо Пищова при започване на астрономическата пролет. Няколко уеб страницата и национална телевизия оповестиха, че безконечният претендент политик и уредник на десетки състезания за хубост Димитър Маринов – Пищова е предал богу дух след серия от здравословни проблеми.



Репортерската ни инспекция откри, че това не е правилно. Митьо изясни, че е жив, здрав, усеща се прелестно и е на спа процедури в Сандански, по думите му – „ с две 23-годишни зайчета ”. Гледал си кефа и се чудел, за какво го търсят другари и за какво си мислят, че с него се е случило нещо неприятно.

„ Слуховете за гибелта ми са мощно пресилени от завистници и злобари ”, безапелационен е бохемът.

 

- Имате ли концепция кой и за какво е пуснал този злокобен слух за вас?

- Вероятно някой тъпанар или тайфа простаци, които нямат ху*ове, тъй като ми завиждат, че дремя с по две мадами, пребивавам всеки ден в разнообразни градове, употребявам президентски жилища, имам другари от мутренското време, които ми оказват помощ финансово. Те са компактно до мен, когато върша състезания. Дават ми по пет, по четири и по три хиляди. Чукам на хората дамите и за туй ме ненавиждат. Ми, те що не го вършат?! Завиждат ми, тъй като нито могат да живеят като бохеми, нито да си лягат с дребни палавници. Не са се научили даже вярно да ядат и да пият, не знаят по какъв начин да употребяват хотелите. А аз дремя гратис.

- Къде бяхте, когато разбрахте, че сте умрял?

- В Сандански, в хотела, гледах телевизия и разбрах. После в няколко интернет уеб страницата излязла новината за гибелта ми. Почнаха да ми звънят другари, да изяснявам, че не е правилно, че съм добре с моите две мадами и че ги блъскам като магаре. Не съм починал и няма да умра скоро. Патлака ми е 24 сантиметра, всеки ден го употребявам. Аз съм от жанр на дълголетници. Средната дълготрайност на живота ни във семейството е 90 години.

- Сериозно ли говорите, това е много добра възраст за страната ни?

- Напълно съществено, Митьо Пищова в никакъв случай не лъже. Като ви каже, че е с две полуголи котенца, значи е с две полуголи котенца. Моят прародител Димитриос Гърка е живял до 101 години. Баба ми стигна 99. Тя умира от кръвоизлив. Паднала от стълбите и си блъснала съдбовно главата. Баща ми на 82 години падна от мотор, блъснал се в един камион. Изхвърчал от моторчето и си блъснал главата в бордюра. И той умря от кръвоизлив. Друг мой прародител паднал от череша, блъснал си главата и умрял от кръвоизлив. До 92 години е бил огромен курвар. Значи родата ми си отива от кръвоизлив на главата, съвсем всички са курвари и харесват доста дамите. Баща ми имаше шест брака, настрана безброй любовници. Аз също съм доста сватбен. Всички мъже от семейството са с огромни томаховки.

- Какво бихте желал да кажете на враговете си посредством страниците на „ Уикенд ”?

- Гадове, Митьо Пищова няма да почине скоро! Има едно вярване, че когато някой го погребат приживе, той ще живее съвсем век. Който прави постоянно секс, също ще е дълголетник. Спрете ли секса, стопира и животът ви. Поради тази причина доста го обичам. Особено груповия. Колкото повече хора има в оргията, толкоз по-добре се усещам. Нека си пишат, каквото желаят. Ще поканя от всички медии по един публицист край джакузито ми. Ще върша секс с две „ котенца ”, те ще гледат, пишат и снимат по какъв начин се прави, че не всеки може да клеца вярно. При мен са дами от 18 до 23 години. Моделки, моделки и отново моделки. Аз си пребивавам живота, медиите ме погребват или по-точно завистливи хора посредством тях. Дори приготвям конкурс за хубавици, който ще се организира скоро във Велинград. При мен всичко е оригинал. Няма машинация. Казвам, че желая разврат и върша разврат. Винаги съм мечтал да умра сред две мадами гол.

- До последно ли ще сте сексуален спортист?

- Да. Правя секс, кръвта ми циркулира и дава сила. Ще пребивавам най-малко още 60 години, по мои сметки, по божиите – не зная. Имал съм проблеми с хемоглобина, тъй като съм болнав. Наливали са ми банки с кръв. Може би към 20, когато боледувах. Мои другари са кръводарявали. Силен съм, джаскам като магаре. Имаме един другар боксьор, който постоянно е с мен. Уча го по какъв начин се джаска.

- Не ви ли е нужна обич, не я споменавате тази дума?

- Какво е това обич?! Няма обич, всичко се продава и купува. Младите желаят да ги рендосваш непрестанно, да си талантлив, да си богаташ, да си великодушен. В същото време не стават за нищо и не могат съвсем нищо. За мен остава да ги „ рендосвам ” хубаво, че да ме поменават с положително. Плащам си секса, да не мисли, че са с мен, щото доста ме обичат? Добрите и богатите хора ми оказват помощ финансово, има с какво да се изплащам на мацките.

 

- Мислил ли сте при възможна гибел, къде да бъде положено тялото ви?

- Аз имам гроб в Арбанаси, в църквата „ Света Богородица ”, на която бях спонсор в богатите си години. Дарявал съм от пари до каменни плочки за разпореждане в двора. На 15 август всяка година там се прави литургия за мен и за здравето ми. Ще ме бъде!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР