Грозен слух в медийното пространство притесни почитателите на колоритния Митьо

...
Грозен слух в медийното пространство притесни почитателите на колоритния Митьо
Коментари Харесай

След фалшивата новина, че се е споминал: Гадове, Митьо Пищова няма да умре скоро!

Грозен слух в медийното пространство тормози феновете на колоритния Митьо Пищова при започване на астрономическата пролет. Няколко уеб страницата и национална телевизия оповестиха, че безконечният претендент политик и уредник на десетки състезания за хубост Димитър Маринов – Пищова е предал богу дух след серия от здравословни проблеми.Репортерската ни инспекция откри, че това не е правилно. Митьо изясни, че е жив, здрав, усеща се прелестно и е на спа процедури в Сандански, по думите му – „ с две 23-годишни зайчета ”. Гледал си кефа и се чудел, за какво го търсят другари и за какво си мислят, че с него се е случило нещо неприятно.

„ Слуховете за гибелта ми са мощно пресилени от завистници и злобари ”, безапелационен е бохемът.

 

- Имате ли концепция кой и за какво е пуснал този злокобен слух за вас?

- Вероятно някой тъпанар или тайфа простаци, които нямат ху*ове, тъй като ми завиждат, че дремя с по две мадами, пребивавам всеки ден в разнообразни градове, употребявам президентски жилища, имам другари от мутренското време, които ми оказват помощ финансово. Те са компактно до мен, когато върша
Всичко за Вашата сватба
състезания. Дават ми по пет, по четири и по три хиляди. Чукам на хората дамите и за туй ме ненавиждат. Ми, те що не го вършат?! Завиждат ми, тъй като нито могат да живеят като бохеми, нито да си лягат с дребни палавници. Не са се научили даже вярно да ядат и да пият, не знаят по какъв начин да употребяват хотелите. А аз дремя гратис.

- Къде бяхте, когато разбрахте, че сте умрял?

- В Сандански, в хотела, гледах телевизия и разбрах. После в няколко интернет уеб страницата излязла новината за гибелта ми. Почнаха да ми звънят другари, да изяснявам, че не е правилно, че съм добре с моите две мадами и че ги блъскам като магаре. Не съм починал и няма да умра скоро. Патлака ми е 24 сантиметра, всеки ден го употребявам. Аз съм от жанр на дълголетници. Средната дълготрайност на живота ни във семейството е 90 години.

- Сериозно ли говорите, това е много добра възраст за страната ни?

- Напълно съществено, Митьо Пищова в никакъв случай не лъже. Като ви каже, че е с две полуголи котенца, значи е с две полуголи котенца.
Всичко за Вашата сватба
Моят прародител Димитриос Гърка е живял до 101 години. Баба ми стигна 99. Тя умира от кръвоизлив. Паднала от стълбите и си блъснала съдбовно главата. Баща ми на 82 години падна от мотор, блъснал се в един камион. Изхвърчал от моторчето и си блъснал главата в бордюра. И той умря от кръвоизлив. Друг мой прародител паднал от череша, блъснал си главата и умрял от кръвоизлив. До 92 години е бил огромен курвар. Значи родата ми си отива от кръвоизлив на главата, съвсем всички са курвари и харесват доста дамите. Баща ми имаше шест брака, настрана безброй любовници. Аз също съм доста сватбен. Всички мъже от семейството са с огромни томаховки.

- Какво бихте желал да кажете на враговете си посредством страниците на „ Уикенд ”?

- Гадове, Митьо Пищова няма да почине скоро! Има едно вярване, че когато някой го погребат приживе, той ще живее съвсем век. Който прави постоянно секс, също ще е дълголетник. Спрете ли секса, стопира и животът ви. Поради тази причина доста го обичам. Особено груповия. Колкото повече хора има в оргията, толкоз по-добре се усещам. Нека си пишат, каквото желаят. Ще поканя от всички медии по един публицист край
Всичко за Вашата сватба
джакузито ми. Ще върша секс с две „ котенца ”, те ще гледат, пишат и снимат по какъв начин се прави, че не всеки може да клеца вярно. При мен са дами от 18 до 23 години. Моделки, моделки и отново моделки. Аз си пребивавам живота, медиите ме погребват или по-точно завистливи хора посредством тях. Дори приготвям конкурс за хубавици, който ще се организира скоро във Велинград. При мен всичко е оригинал. Няма машинация. Казвам, че желая разврат и върша разврат. Винаги съм мечтал да умра сред две мадами гол.

- До последно ли ще сте сексуален спортист?

- Да. Правя секс, кръвта ми циркулира и дава сила. Ще пребивавам най-малко още 60 години, по мои сметки, по божиите – не зная. Имал съм проблеми с хемоглобина, тъй като съм болнав. Наливали са ми банки с кръв. Може би към 20, когато боледувах. Мои другари са кръводарявали. Силен съм, джаскам като магаре. Имаме един другар боксьор, който постоянно е с мен. Уча го по какъв начин се джаска.

- Не ви ли е нужна обич, не я споменавате тази дума?

- Какво е това обич?! Няма обич, всичко
Всичко за Вашата сватба
се продава и купува. Младите желаят да ги рендосваш непрестанно, да си талантлив, да си богаташ, да си великодушен. В същото време не стават за нищо и не могат съвсем нищо. За мен остава да ги „ рендосвам ” хубаво, че да ме поменават с положително. Плащам си секса, да не мисли, че са с мен, щото доста ме обичат? Добрите и богатите хора ми оказват помощ финансово, има с какво да се изплащам на мацките.

 

- Мислил ли сте при възможна гибел, къде да бъде положено тялото ви?

- Аз имам гроб в Арбанаси, в църквата „ Света Богородица ”, на която бях спонсор в богатите си години. Дарявал съм от пари до каменни плочки за разпореждане в двора. На 15 август всяка година там се прави литургия за мен и за здравето ми. Ще ме бъде!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg