Грозен акт на шофьор на магистрала Тракия едва не доведе

...
Грозен акт на шофьор на магистрала Тракия едва не доведе
Коментари Харесай

Шофьор с опит за убийство на семейство на магистрала Тракия

Грозен акт на водач на автомагистрала " Тракия " едвам не докара до покруса. Случаят е от през днешния ден на обяд в региона преди Пазарджик. Мъж е изпреварвал огромна колона от тирове, когато " рали играч ", шофиращ с висока скорост го застигнал и преследвал компактно до бронята. Накрая се стигнало извънредно рисково изпреварване отдясно. Вижте целия роман на Венелин Лахчански: Шофирам в мъглата посока Пловдив към 11:30 часа и малко преди Пазарджик застигам много огромна колона от тирове. Поглеждам в огледалото и откакто не видях автомобил, пуснах мигач, форсирах до 140 км и започнах да задминавам.  Някъде на средата на колоната зад мен безусловно долетя (сигурно с 200 км) едно " Ауди " комби (предполагам А6)със софийска регистрация (не съумях да запиша целия номер). Въпреки, че явно няма къде да му направя път (игнорирайки обстоятелството, че се движа с оптималната позволена скорост) този плазм*дий се залепи за задната ми ризница, то не бяха клаксони, фарове...

Тъкмо наближи края на колоната и към този момент бях подготвен дадам десен мигач и да се престроя, когато човекоподобното реши да изпревари от дясно засичайки първо камион в дясна лента, а по-късно и мен пращайки ме в мантинелата. Само шанс избави мен и фамилията ми. Ако този субект е в групата - олигр*фен, това което направи е опит за телесна щета (или убийство) против 4 човека(двама възрастни и две деца)!

Съжалявам, че не съумях да запиша номера ти, с цел да подам сигнал към КАТ. Опитай да намериш една работеща мозъчна клетка в празното пространство над врата ти, с цел да помислиш, че има хора на пътя, които просто желаят да пътуват безвредно. И последно - нека оцелееш без да нараниш някого, шофирайки по този начин. За благополучие в действителност няма съществено потърпевши в тази ситуация, само че не постоянно е по този начин. Потребителите в мрежата поучават мъжа да се оборудава с видеорегистратор, с цел да има повече шансове против сходни водачи. Апелираме водачите да внимават с шофирането по автомагистрала " Тракия ", още повече с усложняването на пътната конюнктура в идващите месеци. 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР