Гроздан Караджов от ИТН подгря махленския тон в парламента, като

...
Гроздан Караджов от ИТН подгря махленския тон в парламента, като
Коментари Харесай

Почнаха се: Караджов шокира с похотлив еротичен жест към ПП

Гроздан Караджов от Има Такъв Народ подгря махленския звук в Народното събрание, като изля брутални рецензии към бъдещите управници от ПП-ДБ. Накрая на острото си изявление, той сподели и доста непристоен сексуален жест, за който бе остро смъмрен от шефа на Народно събрание Росен Желязков.  

Влизане с врага в едно ложе е върховен пилотаж в политиката. Това, което през днешния ден ГЕРБ и ПП-ДБ ни оферират, е коалиция на лъжата. Ако съпоставим речите на основните герои в този театър, няма потребност да ви пущам секрети записи, съобщи Караджов.

Ще изтъквам обществено декларираните ви позиции. В  предизборната акция Кирил Петков, споделя: " Няма да влезем в коалиция с ГЕРБ, до момента в който Бойко Борисов ръководи. Твърдо сме решили да надигнем Борисов пред съда. ", цитира той. 

И се върна обратно, като съобщи, че 12 години са били време на безконтролност, корупция, пачки и кюлчета. Това са думите на съдружния ви сътрудник Кирил Петков, обърна се той към " Промяната ".   

Това е коалиция на лъжата. Кандидат-премиерът Николай Денков е академик и аз надълбоко го почитам за това, само че политически отбелязва: " Борисов се изпира през този вид, нападна и през бъдещия министър председател Караджов.

" Ала бала " са и стратегиите ви. Мислите си, че не мирише, истината е, че вони, изригна предприемачът. Това провокира реакцията на Кирил Петков.  

След като съпредседателят на Политическа партия опита да апострофира от депутатската банка, Караджов се обърна жестоко към него с думите: " Не се обаждай от място. Поне прочети както би трябвало това, което ти е написано ", засяга той речта на експремиера от трибуната. 

Някои ще изпълнят фантазията си за министри, други ще запълнят банковите сментки, ще има чистка в държавните предприятия и службите, очерта възможното бъдещо ръководство Караджов.Той предсказа промяна на едни с други калинки, които ще следват мафиотския модел в страната.

Вие сте новите донове! Надежда всяка тука оставете!, цитира Данте Караджов.   

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР