Гризането на ноктите е един от най-неприятните навици. Той може

...
Гризането на ноктите е един от най-неприятните навици. Той може
Коментари Харесай

Кои хора най-често си гризат НОКТИТЕ?

Гризането на ноктите е един от най-неприятните привички. Той може да се зароди още в ранна детска възраст и на човек да му е същински мъчно да се откаже от него. Дори възрастните, които осъзнават, че това не е хубаво, не съумяват току – по този начин да го прекратят.

Този табиет е кадърен да издаде любопитни обстоятелства за индивида и никога не става въпрос само за неговото стресово положение.
Какво значи, когато човек си гризе ноктите? • Трудолюбиви хора;
Обикновено хората, които влагат доста усърдие в работата си, са склонни към навика. Често пъти умората ги подтиква към това да гризат ноктите си.
• Умните хора;
Да, това звучи изненадващо, само че хората, които са устремени към постигането на задачата си, гризат своите нокти. Това нормално се случва в моментите, в които съзнанието им е завзето напълно от правене на проект за деяние.
• Отегчени хора;
Ако разполагате с прекалено много свободно време и нямате с какво да го запълните, допустимо е от досада да ви се отключи навика и в един миг да разберете, че сте почнали неумишлено да си гризете ноктите.
 Смученето на палеца при децата може да е потребно Смученето на палеца при децата може да е потребно
Някои нездравословни привички имат своите позитивни страни. Сред тях да смученето на палеца и гризането на нокти, считат новозеландските учени...

• Хора, които изпитват отчаяние към себе си.
Става въпрос за хора, които изискват прекалено много от себе си. Когато не съумеят да реализират задачата си, те изпадат в положение на отчаяние. Именно тогава можете да ги забележите с пръст в уста.

Навикът напълно не значи, че човек има психологични проблеми. Понякога го вършим, когато просто бързаме за някъде и осъзнаваме, че няма да стигнем в точния момент. Не е желателно обаче да превръщате гризането в обикновено нещо, част от всекидневието ви. Колкото по-често го вършиме, толкоз по-трудно ще ви бъде да се откажете от него.

За дамите този табиет е още по-неприятен, защото съумява да скапе маникюра им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР