Грийнпийс връчи на столичния кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова

...
Грийнпийс връчи на столичния кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова
Коментари Харесай

Грийнпийс връчи на Йорданка Фандъкова символично преспапие със замъглена София

Грийнпийс връчи на столичния кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска алегорично преспапие със замъглена София с гледище за ограничения срещу замърсяването на въздуха.

Ситуацията в София е проблем, който не се взима поради задоволително съществено от Столичната община.



Снимка: Булфото

Планираните досега ограничения в новия план за стратегия плануват влизане в нормите за качество на въздуха едвам след повече от пет години, през 2026 година



Снимка: Булфото

В петък, 18 декември, „ коледен подарък “ поради мръсния въздух получиха енергийният министър Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по и повереното ѝ министерство – елха, „ украсена “ с пепел от град Гълъбово, който се намира в сърцето на българската въглищната промишленост. Местните хора постоянно се оплакват, че са задимявани и че дворовете, колите и къщите им са покрити с черна пепел от близката Топлоелектрическа централа „ Брикел “.

Всичко това се случва в подтекста на три правосъдни процедури от Европейски Съюз против България поради неспазване на нормите за непорочност на въздуха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР