Гриша Ганчев разкри интересни случки и истории, свързани с ЦСКА.

...
Гриша Ганчев разкри интересни случки и истории, свързани с ЦСКА.
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: ЦСКА има по-добри играчи от миналата година

Гриша Ганчев разкри забавни случки и истории, свързани с ЦСКА. Според него от ЦСКА и Левски са останали единствено едни славни букви, а терените и стадионите на двата клуба са “мърляви ”. Според него сегашният отбор на ЦСКА е по-добър от миналогодишния, само че развръзката още веднъж ще е като преди година посредством фото финиш.

“Какво имат ЦСКА и Левски? Някакви славни букви и едни мърляви терени, където да упражняват. Африка е доста по-напред. Стадион би трябвало, материална база - тогава можеш да претендираш, че си клуб. Да, имаш най-важното от нещо - публиката. Но какъв брой от естествените хора вървят? Няма тоалетна, няма от кое място една вода да си вземеш.

Дойде испанеца, по какъв начин му беше името? Раул Албентоса. Дойде тук с сътрудника си, Дани го води на Панчарево, изяснява му, че ще се прави нещо. Добре, но футболистът го попитал “Къде играете мачовете, желая да видя стадиона, ще идват фамилията ми, децата ми ”. Дани се чудил, обадил се на шефа на Националния стадион да светнат лампите и завел играча там и му споделил, че там се играят дербитата. Не го е излъгал, но и футболистът не питал къде се играят естествените мачове. Пълна покруса, въобразявам си в другите градове по какъв начин идват чужденците ".

Припомняме, че Албентоса се раздели с ЦСКА през април 2020 година по взаимно единодушие и година по-късно се причисли към тима на Динамо Букурещ. На " Армията " той изигра 20 мача, записвайки 2 гола и асистенции на своята сметка.

" Какво да кажа неприятно за Левски? Имам естествени почитатели другари от там. Но по високите етажи свършиха от дълго време ".

" Мисля, че в този момент в ЦСКА има по-добри футболисти от предходната. В това състезание, нали знаете… не желая да го споделям, че единствено ме упрекват, че рева като девственица. Ще стане като предходната година - отново с фото финиш ", съобщи Ганчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР