Гриша Ганчев е предоставил Мерцедес на Ахмед Доган, с който

...
Гриша Ганчев е предоставил Мерцедес на Ахмед Доган, с който
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Гриша Ганчев даде вехт Мерцедес и 4 бодигарда на Ахмед Доган

Гриша Ганчев е дал " Мерцедес " на Ахмед Доган, с който почетния ръководител на Движение за права и свободи да се придвижва, откри Lupa.bg. Именно с автомобила на 164-сантиметровия ловешки милионер по-рано през днешния ден Доган дойде в централата на партията на бул. " Стамболийски " в София за пръв път от години. Колата е модел отпреди 5-6 години, само че има затъмнени стъкла и перденца на тях. Цената на остаряло е към 120 000 лв..



Ахмед Доган бе обкръжен от здравеняци от защитата на Гриша Ганчев, който му е зачислена

Слeд като предходните лимузини, употребени от Доган, бяха запорирани, защото се оказа, че са на компании на Румен Вълка и са купени с парите от скандалния 150-милионен заем от ББР, Агата остана без сигурен превоз. В началото на седмицата на помощ се притекъл Гриша Ганчев, който му поверил собствен персонален " Мерцедес ", употребен единствено допреди няколко години.

Според източник на Lupa.bg, Ганчев е дал на Сокола и четирима души от персоналната си защита. Това са момчета от помашките села, които работят за олигарха. Едрите мъже обкръжиха от всики страни Доган и не разрешиха на репортерите да му бъде заложен нито един въпрос.  



Лимузината " Мерцедес " на Гриша Ганчев, с която Ахмед Доган пристигна в централата на Движение за права и свободи в центъра на София през днешния ден

Ахмед Доган и Гриша Ганчев са в извънредно близки връзки от десетилетия. Педи дни даже се появиха информации, че олигарха от помашкото село Микре е скрил почетния ръководител на Движение за права и свободи в ловното си стопанство край Ловеч.



Допреди години лимузината е превозвала ловешкия олигарх



Здравеняците с тип на преяли мутри, които пазят Ахмед Доган от националната обич. Те са от персоналната защита на Гриша Ганчев
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР