Грипната епидемия в страната продължава да обърква спортния календар на

...
Грипната епидемия в страната продължава да обърква спортния календар на
Коментари Харесай

Отмениха плувния турнир в Благоевград заради грипа

Грипната зараза в страната продължава да обърква спортния календар на плувните спортове, откакто стана ясно, че интернационалният шампионат “Пирин “ в Благоевград е анулиран. Решението е на едноименния клуб уредник. Състезанието за деца родени през 2011 година и по-големи трябваше да се състои на 14-15 март.

Преди това в Стара Загора бе отсрочен шампионатът “Русалка “, само че уредникът Траяна съумя в съгласие с БФПС да откри дати за края на месеца. За идващите отсрочени надпревари става мъчно, защото календарът на плувната централа влиза в турболенцията на държавните шампионати и останалите обичайни съревнования. В същото време Управителният съвет на федерацията по водна топка взе решение всички шампионати да бъдат прекъснати краткотрайно, считано от 9 март (понеделник).

“Уважаеми родители, уведомяваме Ви, че заради тревожната конюнктура в страната обвързвана с грипа, плувен клуб Пирин взе решение да анулира интернационалния шампионат „ Пирин-Благоевград ". Благодарим за разбирането “, оповестиха от клуба в страницата си във Facebook.
Василен Димитро в, BGswim.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР