Grinding Gear Games разкриха името и датата на излизане на

...
Grinding Gear Games разкриха името и датата на излизане на
Коментари Харесай

Анонс на Path of Exile: Crucible

Grinding Gear Games разкриха името и датата на излизане на идващия експанжън за Path of Exile. Той носи името Crucible. Безплатното допълнение излиза на седми април за лични компютри и на 12-ти за Xbox и PlayStation. За страдание имаме само къс тийзър, само че не и информация за наличието му. Такава ще получим на 30.04 в особено видеопредаване. Тогава евентуално ще научим и повече за новата Challenge лига, за наличието на Crucible и цялостните бележки по изданието.

Обновление 3.2.1, което ще донесе Crucible, беше забавено с няколко седмици, а повода за това беше потребността от повече време за довършването му. Това наложи също по този начин и удължаването на The Forbidden Sanctum Challenge лигата. Следващото допълнение за Path of Exile се чака да се появи това лято. Обновление 3.2.2 ще бъде разкрито по време на ExileCon, който ще се организира в края на юли.

Както се спомняте, през 2019 Grinding Gear разкриха Path of Exile 2. Това не е обичайно продължение, а по-скоро безвъзмездна акция за актуалната игра с ново наличие, райони и дейности. Path of Exile 2 трябваше да излезе през предходната година, само че след това беше забавена за 2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР