Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката

...
Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката
Коментари Харесай

Кулагин с люти закани срещу Людмила в Биг Брадър

Гримьорът с изострен език Валентин Кулагин се разгласи против майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, написа " Монитор ".

Причината – по време на снощния лайв на предаването „ Биг Брадър: Most Wanted ”, където Вулева се подвизава, Захажаева съпостави леко чалнатия музикант Я-я с Кулагин и Луна. Провокативната рускиня съобщи, че Стоян е занимателен за феновете като Валентин и изпълнителката на „ Президент “, само че „ това е патология “.

„ Малки са й ръкавичките, но държи да ги носи. Чантата й е от " килото ". Изправя си косата с ютия. Кулагин също разсмивал, и Луна разсмилава, само че това е Паталогия. А ти си Лили Иванова, качена на трактор. В днешното предаване три пъти чух името си, ще дойда най-сетне в студиото да ви опукам там, панаири такива! ", написа в обществените мрежи гримьорът.

Кулагин не пропусна да разяснява и своя сътрудник в шоуто – Цецо Андреев, който влезе в пикантен скандал Емануела на тематика кой е по-по-най и чии зависимости са действителни.

„ Говори ми за равнище тая, дето разведе половината страна “, отсече Цецо.

" Цеци - Вирсачито. Иска и то като мен да бъди, но от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски ", написа за него Валентин, като пусна две фотоси на сходни техни тоалети – единият автентичен, а другият имитация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР