Гримьорът на звездите Валентин Кулагин отново избухна в социалната мрежа.

...
Гримьорът на звездите Валентин Кулагин отново избухна в социалната мрежа.
Коментари Харесай

Валентин Кулагин не е на себе си: Жалки сте и незначителни!

Гримьорът на звездите Валентин Кулагин още веднъж избухна в обществената мрежа. Бившият брат е гневен поради следващата порция обиди по негов адрес.

Новината, че не е купувал марковите си облекла, а единствено се е снимал с тях в магазина, го накара да избеснее. Ето по какъв начин Валентин Кулагин изригна:

„ Ахахах. Жалки сте и незначителни, драги драскачи от „ популярност “. И вие като доста други се пукате по шевовете от гняв, че си пребивавам живота и го пребивавам доста добре.

Не ставате за нищо друго с изключение на да потвърдите всеобщото мнение, че в България няма публицисти, а единствено драскачи. Затова ще получавате и заплати като за драскачи.

Така ли не успяхте да напишете ЕДНА вярна история за мен, подкрепена с обстоятелства. Все получавате информация от „ неизвестен четец “, който имал „ доктрина за мен “.

Страх ви е да не ви пусна и на вас едно дело, нали? Но скоро се връщам и ще видите по какъв начин се разправям с такива като вас. Много сполучливо. Тъкмо ще разберете с какви пари си закупувам след това облеклата.

То не бяха зле скалъпените ви истории за „ подправената ми майка “, фотоси на някакъв селски културист, който сякаш съм бил аз преди години… Той наподобява 10 години по-голям от мен, само че нищо – вие сте умни писари…

Изнасилването ми от някакъв Васко-гаргата, куфарите ми с гримове, които извършвам кражба от софийските магазини, нищо че козметиката, която употребявам въобще не се продава в България… Сега и облекла извършвам кражба.

Елате вие да крадете в Дубай, с цел да видите какво се случва с такива като вас, клошари такива. Айде един път създайте НОВИНА, най-малко нещо правдиво и да звучи разумно.
Сега пък облеклата ми били с „ машинация добити “. Нали бяха реплики до предишния ден?! Като почнах да ви ги показвам… в този момент ги взимам и връщам от бутици?! Последно кое е, мизерници?!

Бутик на Вивиан Уестууд в Дубай – няма. Но вие от къде да знаете… А асансьора е в една от 5 звездните здания, в които пребивавам. Тъжно ви е и неприятно – само че се усещам доста добре, потопен в разкош и приятни преживявания.

И колкото и да се мъчите да ме очерните – няма да можете. И предишното, и сегашното ми са безупречно чисти! Няма да извадите името на един мой сътрудник или персонална история. Безсилни сте и неспособни.

Дори родителите ми не успяхте да разберете кои са. Личният ми живот е строго поверителен, даже за околните ми другари.

Затова ще продължавате да си духате един на различен в мизерните си офиси, в които нямате дори вентилатори. То и офиси нямате, пардон.

Пишете от леглото в дома си и с долнопробните си трудове показвате равнището на смешната си „ популярност “. Това е вашата „ популярност “, на лъжлива и манипулирана медия.

Що не напишете нещо за Дилян Пеевски бе, мишки?! Щото след това ще останете и без мизерните си заплатки, нали? Жалкарчета “, разпени се в мрежата Валентин Кулагин.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР