Grimes, половинката на Илон Мъск, взе участие в един от

...
Grimes, половинката на Илон Мъск, взе участие в един от
Коментари Харесай

Защо половинката на Мъск се озова в болница

Grimes, половинката на Илон Мъск , взе присъединяване в един от скечовете в последния епизод на Saturday Night Live, на който той беше водещ. Видяхме я като принцеса Праскова от Супер Марио и като че ли нищо не предвещаваше това, което се е случило с нея в следствие.
 Grimes, татуировка с бяло мастило и какво значи тя за партньорката на Илон Мъск
Колко секси е новата татуировка на гаджето на Илон Мъск

Какво се крие зад бялото мастило

Вчера, 11 май, Клеър Баучър, както е същинското й име, разгласява в профила си в Instagram фотография с Майли Сайръс зад кулисите на шоуто.

" Забравих да я обявявам, тъй като някакси си провокирах паник офанзива и през вчерашния ден бях в болница, което си беше много ужасно и мисля, че е време да стартира терапия ", написа изпълнителката под фотографията.

Grimes не пропусна и да означи какъв брой страхотна е Майли Сайръс, да изкаже благодарности към екипа на предаването, както и да похвали своя " хубав И. ", който " просто ги умъртви ".

Признанието за влошеното психологично положение на Баучър идва скоро откакто Мъск, в ролята си на водещ на SNL, съобщи за пръв път обществено, че страда от синдрома на Аспергер, който му пречи да показва страстите си и е причина за неразбираемите му изявления в Twitter.

Elon Musk Was Joined By Grimes Dressed As Princess Peach On "SNL "
— Ahmad Nor Maulana Af (@AhmadNorMaulana)
Относно Grimes, очевидно страстите към присъединяване в комедийното шоу са й пристигнали допълнително и това е дало своето отражение върху душeвността й. Тя не за пръв път приказва намерено за паник офанзивите и тревожното си разтройство , като е споделяла, че музиката й е помогнала да се оправи с тях, напомня Mirror.
 Илон Мъск, синдромът на Аспергер и присъединяване му в Saturday Night Live
Заболяването, за което Илон Мъск призна

Вече всичко си има пояснение

Е, най-малко до известна степен, тъй като явно в този момент има потребност и от различен вид помощ, щом е стигнала и до болница.

I know people are still somehow shocked that elon musk and grimes are dating but. Like. Let’s be honest. If you saw a couple that looked like this without that sort of context, you’d just be like “yeah, that tracks ”
— sister shitshow (@camelcrushed)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР