Гримът е нещо, без което много жени не могат да

...
Гримът е нещо, без което много жени не могат да
Коментари Харесай

Без какъв грим не могат читателките на Edna.bg?

Гримът е нещо, без което доста дами не могат да си показват да отидат на работа, на среща или на особено събитие.

Според изследвания съвсем половината от дамите имат вяра, че в случай че покажат натуралното си лице, няма да се усещат задоволително красиви, уверени и общителни, както и ще бъдат третирани по друг метод от близките.

 жена грим iStock
 image2_16x9.png Меркурий влиза в Риби: защо да внимавате и кои 3 зодии ще преживеят сериозна смяна На фокус
Колко грим обаче ни е необходим на ден и за какво? За всяка дама отговорът на този въпрос може да бъде друг. Затова ние взехме решение да обърнем внимание на вашия обичан козметичен артикул, без който не можете да си визиите визията си – червилото.

Миналата седмица ние попитахме вас, нашите почитатели във Фейсбук и Instagram, кой е грим продуктът, без който не можете. 

▶ 

Почти половината от вас обявиха, че не могат да си показват визията си без червило, като незабавно по-късно се оказва, че 20 от 60 дами нареждат спиралата.
                             

Доста по-малко от далите отговор показаха другите наложителни детайли от бюти рутината ни: декор дьо теб, CC или BB крем, коректор, молив и очна линия.

Истината е, че червилото се употребява от епохи от дами по целия свят, с цел да подобрят външния си тип, да изразят себе си и да се почувстват по-уверени. А какво в психически проект кара множеството от вас да държат най-вече на продуктите си за устни, е забавен въпрос.

▶ 

Според доста проучвания червилото е грим продуктът, който има най-положително влияние върху самочувствието на дамата. В едно изследване дамите, които носят алено червило, са оценени като по-привлекателни, способени и обществено одобрявани от дамите, които не носят червило.

 жена грим iStock

Има няколко аргументи, заради които червилото може да има този резултат.

При всички случаи за доста дами червилото е мощен инструмент за себеизразяване и самочувствие. Продължете в галерията, където събрахме отзиви на психолози по отношение на това какво ни кара да носим червило, както и по какъв начин ни възприемат близките:
 Червилото е обичаният ви грим артикул: какво споделят психолозите за това  Червилото е обичаният ви грим артикул: какво споделят психолозите за това  Червилото е обичаният ви грим артикул: какво споделят психолозите за това  Червилото е обичаният ви грим артикул: какво споделят психолозите за това

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР