Грижата за тялото и ума е от първостепенно значение –

...
Грижата за тялото и ума е от първостепенно значение –
Коментари Харесай

Само за жени! София посреща четвъртото издание на BIODERMA Women’s Run това лято

Грижата за тялото и мозъка е от първостепенно значение – от BIODERMA имат вяра в цялостното благотворното влияние на бягането – най-естественият за индивида спорт, и към този момент четвърта година канят дамите на старта на BIODERMA Women’s Run.

Състезанието е първата у нас самодейност за напълно дамско тичане, която се осъществя от BIODERMA и Спортен клуб „ Бегач “ от 2019 година Начинанието започва с мотивацията повече дами да се включват в надпреварите по тичане в България и това е към този момент факт – всяко последващо издание се радва на все по-голям интерес от дамската публика, а към този момент образуваната към събитието общественост чака с неспокойствие подновяването му. 

Тази година датата е 25-ти юни, категориите за присъединяване още веднъж са 5, а събитието за следващ път е с благотворителна идея – акцията „ Заедно сме в учебно заведение без граници “ на Сдружението „ Деца с онкохематологични болести “, което BIODERMA поддържа от 2018 г. 

За експедитивност дамите ще се съзтезават на 2 дължини – 5 и 3 км.

В 3-километровата отдалеченост от предходната година насам уредниците обособяват категория особено за девойки от 10 до 15-годишна възраст в това число – TEEN Girls Run. Тийнейджърското съревнование и тази година се радва на поддръжката на Френски институт в България, които ще връчат премия на най-бързата госпожица.

На 3 км в парка зад музей „ Земята и хората “ ще тичат участниците в „ Мама и аз “ – категорията за дами и деца до 10-годишна възраст.

Традиционно петата категория, отворена за всички креативен настроени участници, е състезанието за най-оригинален костюм, в който жури от фешън специалисти ще награди трите най-смели и екстравагантни участнички. Организаторите имат вяра, че провокациите – като това да се включиш за първи път в съревнование по тичане, се посрещат доста по-лесно и прелестно дружно, и приканват всички да основат свои тимове за BIODERMA Women’s Run, за най-бързите от които ще има специфични изненади.  

Трасето ще бъде познатото от предходната година към НДК, а стартът е от Билетния център в 09:00 на 25-ти юни.

Победителите във всички категории ще получат артикули на BIODERMA, задоволителни за цяла година, а подгласниците на второ и трето място – артикули на марката на стойност 200 лева Томбола измежду всички, взели присъединяване в надпреварата, ще дефинира и кой ще грабне двоен билет до Париж, възложен от Air France, които още веднъж застават зад самодейността на BIODERMA и “Бегач “.

Тази година събитието ще се организира с поддръжката на DECATHLON, като стартовите пакети за всички записали се ще могат да бъдат получени в магазина на веригата на ул. Солунска №2 в седмицата преди надпреварата. 

Регистрацията за BIODERMA Women’s Run е отворена на.

Освен идеята на женското тичане, BIODERMA Women’s Run има и друга, благотворителна цел:  20% от средствата от такси за присъединяване в BIODERMA Women’s Run се подаряват на Сдружение „ Деца с онкохематологични болести “, което BIODERMA  подкрепя от 2018 година посредством акцията „ Заедно сме в учебно заведение без граници “. Тя дава късмет на децата с онкохематологични болести да продължат образователния развой по време на лекуването си. Проектът обгръща над 100 деца в учебна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология. Лице на акцията е актрисата Ирмена Чичикова, която обичайно ще започва под номер 1 в надпреварата.
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР