Грижата за народа се доказва с работа в парламента, а

...
Грижата за народа се доказва с работа в парламента, а
Коментари Харесай

ВОЛЯ: Грижата за народа се доказва с работа в парламента, а не с проваляне на кворума

Грижата за народа се потвърждава с работа в Народното събрание, а не с пропадане на кворума. Това се показва в позиция на Парламентарната група на " Воля " във връзка проваленото пленарно съвещание през днешния ден, оповестиха от пресцентъра.

Депутатите от " Воля " сме в Народното събрание, с цел да работим, показват от групата. " Цялото общество чака този парламент да е ефикасен. Според нас от " Воля " грижата за жителите би трябвало да я потвърждаваме като работим всеки ден пълноценно в пленарната зала, а не като вършим циркове с процедурни хватки и проваляме работата на Народното събрание ", се показва в позицията.

Как да разбираем на майките на децата с увреждания, които една година стоят пред Народното събрание, че на Движение за права и свободи и на Българска социалистическа партия нещо им е хрумнало и провалят парламентарния ден, питат от групата. Как да разбираем на лекарите и на пациентите, които желаят незабавна промяна в опазването на здравето, по какъв начин да разбираем на пенсионерите, които по този начин и не видяха обещаната минимална пенсия от 300 лева, какво да кажем на дребния и междинен бизнес, който също се надява на съответни управнически решения, тъй като се задъхва от административни спънки, питат още от " Воля ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР