Григор е професионалист и навсякъде натяква, че е българин. След

...
Григор е професионалист и навсякъде натяква, че е българин. След
Коментари Харесай

Депутат поздрави Плевнелиев за избора му на Деси Банова и коментира скандалите около Гришо и Мис България

Григор е експерт и на всички места натяква, че е българин. След спечелването на купата, той сподели пред CNN, че е горделив с това, че е българин. Какво значи "ще му скачаме, тъй като е съумял "? Веднага би трябвало да му търсим недостатъци. Топ 3 в света на тениса е голямо достижение и би трябвало да се гордеем, че този човек съставлява България ". Това разяснява пред "Блиц " депутатът Александър Сабанов във връзка десетките рецензии по адрес на Григор Димитров след спечелването на трофея му на шампионата в Лондон.
"Григор не приказва съвършен български, тъй като не го практикува. Сигурен съм, че не бърка преднамерено. Той приказва най-вече на британски, пък и дано не забравяме, че работата му е да играе тенис и той я прави брилянтно ", добави коментара си депутатът. Скандалната нова Мис България също стана мотив за одумване, като някои политици даже се изрекоха по неин адрес. Деси Атанасова от ГЕРБ не остана безразлична към избора и написа на персоналната си страница във Facebook къс коментар, който гласи следното: "От наслада по триумфите на Григор, макар Волгин, нощес съм пропуснала избирането на новата 24-ри годишна МИС България 2017 и не скърбя! Изненадват ме критериите на журито и толерирането на филърите и силикона! " Коментарът й бе подсилен от стотици. Г-н Сабанов също се изрече с злост към състезанието. 
"Откакто има толкоз доста състезания, равнището на всяка "Мис " падна. Самите дами не вземат участие на такива състезания. Самите девойки се дърпат. Има десетки състезания с частни права. Не знам от къде е издадено това момиче и по какъв начин е спечелило ", изясни той. Деси Банова и Росен Плевнелиев станаха най-актуалната световна двойка. Александър Сабанов не удостовери, само че и не отхвърли това да е по този начин, само че поздрави експрезидента за избора му на жена. "Като се обичат - да се вземат. Не съм им светил и не знам дали са дружно. От медиите узнавам и не знам дали са си признали. Снимките не потвърждават нищо, само че всеки един мъж, какъвто е президентът и жена, каквато е Деси Банова, ще си кажат всичко. Мога само да поздравя Плевнелиев за избора ", сподели в умозаключение той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР