Григор Димитров започва участието си на ATP 500 турнира в

...
Григор Димитров започва участието си на ATP 500 турнира в
Коментари Харесай

На живо: Григор Димитров – Камерън Нори 2-2


Григор Димитров стартира присъединяване си на ATP 500 шампионата в Куинс Клъб с мач против международния №11 Камерън Нори. Мачът е трети в програмата и ще се състои след конфликта сред Тейлър Фриц и Джак Дрейпър.

Предстоящият дуел ще бъде трети сред Димитров и Нори, като и двата им досегашни мача приключиха с победа за британеца. Той надви със 7-5, 7-5 във втори кръг на Мастърса в Маями предишния сезон, а няколко месеца по-късно се наложи с 6-2, 6-4 на полуфинала в Индиън Уелс.

При възможна победа конкурент на Димитров в идната фаза ще бъде Ботик ван де Зандсхулп или квалификантът Пол Джъб.

Коментар онлайн:

Нори завоюва жребия и избра да сервира пръв. В откриващия гейм Димитров бе неоснователен на ретур и това оказа помощ на британеца да завоюва подаването си. Първата ни ракета обаче не разреши на съперника си да запише ранен пробив и изравни резултата след няколко отлични офанзиви с форхенд от главната линия. Димитров стоеше по-добре в продължителните разигравания, само че сервисът на международния №11 продължи да бъде на високо равнище и той си върна водачеството при 2-1, откакто още веднъж съумя да си отвори пространство в корта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР