Григор Димитров запазва мястото си в световната ранглиста на сингъл

...
Григор Димитров запазва мястото си в световната ранглиста на сингъл
Коментари Харесай

Григор Димитров запази позицията си в ранглистата

Григор Димитров резервира мястото си в международната класация на сингъл при мъжете. Българският тенисист заема 20-а позиция в подреждането след обновяването на класацията.

Димитров записа присъединяване до осминафиналите на шампионата от сериите „ Мастърс “ в Мадрид през миналата седмица, като отпадна от Стефанос Циципас след 3:6, 4:6. Благодарение на представянето си той към този момент има 1830 точки.

Българинът е декларирал присъединяване на шампионата в Рим през тази седмица. Григор Димитров ще се изправи против ракета номер 74 в света Брендън Накашима (САЩ) в първия си мач на сингъл. 30-годишният хасковлия ще мери сили и на двойки в Италия. Той ще играе в тандем с Хуберт Хуркач.

Димитър Кузманов бележи напредък с 12 позиции в ранглистата при мъжете и към този момент е на 194-о място. Той доближи до полуфиналите на „ Чалъджъра “ в Прага.

Александър Лазаров е на 406-о място, а Александър Донски на 525-о.

В първите пет челни позиции на класацията на АТП няма смяна – Новак Джокович, Данийл Медведев, Александър Зверев, Рафаел Надал и Стефанос Циципас. Карлос Алкарас обаче се изкачи до 6-о място, откакто завоюва конкуренцията в Мадрид.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР