Григор Димитров за първи път се обясни в любов на

...
Григор Димитров за първи път се обясни в любов на
Коментари Харесай

След голямата победа – Григор Димитров се обясни в любов на Никол Шерцингер! А тя му отвърна с уникален жест:


Григор Димитров за първи път се изясни в обич на гаджето си Никол Шерцингер. Минути след снощния си успех в Лондон, българският тенисист благодари на най- околните си хора – родителите и … обичаната си.

Спортистът съобщи, че тя е невероятна жена и че й е благодарен за поддръжката.
Никол Шерцингер също му отвърна с отговарящ жест. Певицата не беше в залата, с цел да гледа онлайн половинката си, поради уговорката си като жури в Х фактор – Англия.

Щом й оповестиха, че той е спечелил, поп дивата се обърна към публиката на певческото шоу и ги помоли да го приветстват доста мощно за огромната му победа.

Никол не се появи нито един път в залата по време на огромното съревнование в Лондон, с цел да гледа мач на. А отсъствието й незабавно породи клюки, че двамата са се разделили.

Стана ясно обаче, че певицата била възпрепятствана поради работата си.
Григор и Никол след огромната му победа в АТР
Григор и Никол отпразнуваха дружно триумфа му в ATP и разгласиха своя фотография от нощен Лондон.

Факт е, че за първи път Григор Димитров направи обществено пояснение в обич към Никол Шерцингер, с която са дружно от две години. Двамата не крият, че връзката им е доста сложна, защото и двамата непрекъснато пътуват. Но пък си влизали в състояние и никой не пречел на другия да си прави работа.

Миналата зима тенисистът докара Никол за първи път в България, а гостуването й се трансформира в голямо събитие, което се отразяваше дни наред във всички новинарски излъчвания.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР