Григор Димитров видя много зор, но в крайна сметка изтръгна

...
Григор Димитров видя много зор, но в крайна сметка изтръгна
Коментари Харесай

Отново трудна, но отново победа за Григор в Австралия

Григор Димитров видя доста напън, само че в последна сметка изтръгна победа в четвъртфинала в Бризбейн против Кайл Едмънд - 6:3, 6:7 и 6:4.

SPORTA.BG ПРОСЛЕДИ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО В МАЧА НА ЖИВО - ЧЕТЕТЕ ТУК

Нашето момче взе първата част, откакто в сюблимния миг осъществя пробив. Във втория сет обаче пробиви липсваха и по този начин се наложи частта да се взема решение в тайбрек. В него британецът сподели много по-концентрирана игра и безапелационно изравни сетовете.

В решителната трета част Гришо и Едмънд още веднъж се захапаха крепко и пробиви нямаше. При 4:4 гейма Кайл Едмънд си изкълчи неприятно глезена в опит да доближи една топка. Гришо спринтира мигновено към своя конкурент и му оказа помощ да стане. Постъпка по самарянски, която бе оценена от цялостните трибуни на " Пат Рафтър Арена " с бурни аплодисменти. После Григор даже заведе Едмънд до стола за отмора, където доктор превърза крайници на британеца. Около 10 минути Едмънд получаваше докторска помощ, а след това стисна зъби и се върна, с цел да доиграе срещата.

Британецът обаче не бе в положение да се опълчи и хасковлията елементарно затвори мача с 6:4 гейма. Така на следващия ден Гришо ще играе на полуфинал в Бризбейн.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР