Григор Димитров в този момент излиза на корта за двубоя

...
Григор Димитров в този момент излиза на корта за двубоя
Коментари Харесай

Жребият на Ролан Гарос: Григор стартира срещу играч извън топ 100; Синер чака в трети кръг

Григор Димитров в този миг излиза на корта за дуела си от 1/4-финалите на ATP 250 шампионата в Женева, само че редом с това стана ясно кой ще е първият противник на българина на Ролан Гарос. Жребият беше относително благоразположен към родния ни представител, който на старта ще премери сили с тенисисти минал през квалификациите или " благополучен губещ ".

Ако българинът преодолее дебютното си затруднение в конкуренцията, то ще го чака конфликт с един всред Емил Руусувуори и локалния представител Грегоар Барер. Гришо надделя напълно неотдавна французина, надделявайки над него с два тайбрека на Мастърса в Мадрид, до момента в който до момента няма конфликт със международния номер 37 и несъмнено можем да кажем, че Руусувори беше една от най-неприятните варианти измежду непоставените, имайки поради по какъв начин напълно неотдавна остана единствено на два гейма от сензационна победа над Карлос Алкарас.

Яник Синер пък е първият подложен на пътя на Димитров в Париж, а сходна среща наблюдавахме и на тазгодишния шампионат в Маями, когато международният номер осем не остави особени шансове на нашия съотечественик. В случай, че въпреки всичко родният ни представител сервира изненадата и доближи до осминафиналите на Ролан Гарос за повторно през своят кариера, то евентуално ще премери сили с 12-ия подложен Франсис Тиафо или миналогодишния полуфиналист Александър Зверев. Хасковлията попадна в най-долнат четвъртина от схемата, където най-високопоставен е първенецът от Рим - Даниил Медведев.

Тепърва през идните дни пък ще стане ясно в кой ден ще стартира присъединяване на някогашния номер три в Париж и против кой ще премери той сили на старта.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР