Григор Димитров успокои феновете си, че ще участва на Откритото

...
Григор Димитров успокои феновете си, че ще участва на Откритото
Коментари Харесай

Григор Димитров: Ще бъда в добра форма за Ю Ес Оупън

Григор Димитров успокои почитателите си, че ще взе участие на Откритото състезание на Съединени американски щати, макар че не съумя да довърши мача си против Доминик Тийм от втория кръг на шампионата в Уинстън-Сейлъм.

Българският тенисист стартира чудесно дуела против Тийм и завоюва първия сет с 6-0, само че, заради което се отхвърли от игра.

Проблемите на Григор провокираха терзания, че той няма да бъде в нужното положение за започващия в понеделник Ю Ес Оупън, само че българинът увери своите фенове, че всичко е наред.

" Благодаря на всички за поддръжката и известията след тежкия ден през вчерашния ден. Определено не желаех да си потеглям по този метод от Северна Каролина, чаках с неспокойствие една невероятна седмица там. Не се усещах изключително добре през вчерашния ден и във втория сет нещата се утежниха. Днес се възвръщам и ще бъда в добра форма за Ю Ес Оупън. Напред и нагоре ", написа Димитров в обществените мрежи.

— Grigor Dimitrov (@GrigorDimitrov)

Днес Гришо ще научи своя противник в първия кръг на Ю Ес Оупън. Жребият за последния за годината шампионат от Големия шлем ще се тегли довечера, като Димитров най-вероятно ще бъде 18-ти подложен в схемата.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР